Τύποι ασανσέρ

Με τόσα πολλά είδη ασανσέρ που είναι διαθέσιμοι, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε τον βέλτιστο ανελκυστήρα για το νέο σας κτίριο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν όπως: την ταχύτητα, την ικανότητα, τη χρήση και την αισθητική.

Η Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε (Γ.Ε.Κ.Κ.Α Ε.Π.Ε) τα έχει όλα. Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε μαζί σας για να σχεδιάσουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο για να βεβαιωθείτε ότι έχετε το τέλειο ασανσέρ για την εφαρμογή σας. Ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι θα κινηθούν οι επιβάτες με ασφάλεια και αποτελεσματικά στον προορισμό τους.

Εγκατάσταση ασανσέρ

Οι εγκαταστάτες Ανελκυστήρων της Γ.Ε.Κ.Κ.Α Ε.Π.Ε  έχουν μεγάλη εμπειρία σε συνεργασία με αρχιτέκτονες, κατασκευαστές και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ώστε να εγκατασταθούν οι ανελκυστήρες με τέχνη. Κάθε κτίριο και κάθε εγκατάσταση ανελκυστήρα είναι μοναδική.

Στην Γ.Ε.Κ.Κ.Α Ε.Π.Ε  έχουμε την εμπειρία και ξέρουμε πώς να κάνουμε το έργο σας μια επιτυχία αφού προσαρμόσουμε το σχεδιασμό και τον εξοπλισμό άμεσα με τις ανάγκες και τις προδιαγραφές του έργου.

Έχουμε εγκαταστήσει όλα τα μεγέθη και τα σχήματα των ανελκυστήρων.

Συντήρηση ασανσέρ

Η μεγάλη μας εμπειρία στην συντήρηση ανελκυστήρων μας επιτρέπει να βεβαιωθούμε ότι ο ανελκυστήρας σας έχει εγκατασταθεί σωστά για την εφαρμογή σας και θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Στεκόμαστε πίσω από όλες τις εργασίες, προσφέρουμε μερικές από τις καλύτερες εγγυήσεις στον κλάδο, και τη διαρκή συντήρηση ανελκυστήρα για τη διάρκεια ζωής του. Είμαστε πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ζωής του ανελκυστήρα σας.

Υπηρεσία συντηρησης ασανσέρ

Όταν οι ανελκυστήρες δεν λειτουργούν όπως αναμένεται, ή απαιτείται από το νόμο, δημιουργείται μια πηγή απογοήτευσης και αμηχανία για τους ενοικιαστές, τους επισκέπτες ή τους ιδιοκτήτες. Φανταστείτε τι εικόνα δείχνει σε έναν νέο ενοικιαστή του κτιρίου σας το ασανσέρ να είναι εκτός λειτουργίας. Έτσι, όταν προκύπτουν προβλήματα, η άμεση δράση είναι το κλειδί. Επειδή η Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε  είναι μια πλήρης εταιρεία παροχής υπηρεσιών είμαστε έτοιμοι να επιλύσουμε όλα τα ζητήματα του ανελκυστήρα σας, η γρήγορη ανάλυση και επίλυση των τεχνικών προβλημάτων είναι η ειδικότητά μας. Είτε το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο είτε πολύ μικρό αφήστε το σε εμάς να το χειριστούμε με επαγγελματισμό. Έχουμε πιστοποιημένους τεχνικούς υπηρεσίας σε εφημερία 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα για να παρέχουν υπηρεσίες επισκευής ανελκυστήρα.

Τεχνικοί ασανσέρ

Η ομάδα τεχνικών ασανσέρ της εταιρείας μας έχουν λάβει υψηλή εκπαίδευση  για να διασφαλίσουν ότι η εγκατάσταση λειτουργεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια ανά πάσα στιγμή. Σε περίπτωση που η εγκατάσταση σας έχει ανάγκη από μια επισκευή δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, έχουμε δημιουργήσει μια πλήρη  ομάδα απασχόλησης επισκευής ασανσέρ για να ανταποκριθεί γρήγορα σε όλα τα θέματα. Κάποιος αντιπρόσωπος της Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε  θα είναι σε επαφή μαζί σας για να σας εξηγήσει την κατάσταση και τον καλύτερο τρόπο για την αντιμετώπισή της. Μόλις το πρόβλημα διαγνωστεί από κάποιον Μηχανολόγο Μηχανικό της εταιρείας μας θα αποστείλει στο χώρο σας την ομάδα τεχνικών ανελκυστήρων για να διορθώσει το πρόβλημα. Μόλις η επισκευή ολοκληρωθεί, θα λάβετε μια λεπτομερή παραλαβή των υπηρεσιών που παρέχονται και τυχόν συστάσεις που θα πρέπει να γίνουν για να συμβάλουν στην προστασία της εγκατάστασης σας σας στο μέλλον.

Εξυχρονισμός ασανσέρ

Η Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε  προσφέρει μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών για να βεβαιωθείτε ότι η εγκατάστασή σας λειτουργεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Δύο τομείς που μας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.

Σχέδιο του ανελκυστήρα

Μπορούμε να αναπτύξουμε ένα σχέδιο ανελκυστήρα που είναι οικονομικά αποδοτικός με χρονοδιαγράμματα για να μειώσετε το χρόνο αναμονής και τη συνολική διάρκεια του έργου. Μπορούμε να εργαστούμε διπλές βάρδιες, Σαββατοκύριακα, και να χρησιμοποιήσουμε αποτελεσματικά διπλές ομάδες για τη μείωση της μίσθωσης ή ταλαιπωρίας των πελατών και των εργαζομένων της επιχείρησής σας. Θα χαρούμε να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε το σχέδιο του ανελκυστήρα σας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

ΓΙΑΤΙ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

Ιστορία ασανσέρ

Οι Ανελκυστήρες που έχουν εγκατασταθεί πριν από το 1990 έχουν συνήθως λιγότερο αξιόπιστη μηχανική λογική στον σχεδιασμό, όπως π.χ αν δοκιμάσετε να διεξάγετε κάποια εργασία σε ένα vintage επιτραπέζιο υπολογιστή του 1988, θα βρείτε σίγουρα πολλές προκλήσεις. Σε όλη την ιστορία του ανελκυστήρα η βιομηχανία ανελκυστήρων έχει πολλές μάρκες και μοντέλα εγκαταστάσεων.

Το σύγχρονο ασανσέρ

Ο σύγχρονος ανελκυστήρας δεν είναι μόνο πιο γρήγορος και πιο αποτελεσματικός, αλλά το σημαντικότερο είναι ασφαλέστερος.  Μερικοί αποδίδουν καλύτερα από τους άλλους από το σχεδιασμό, και άλλοι δεν είναι πλέον στην παραγωγή και ορισμένοι είναι με περιορισμένη λειτουργικότητα. Αν ο ανελκυστήρας σας έχει εγκατασταθεί από κάποιον προμηθευτή πριν από το 1990, θα άξιζε τον χρόνο σας και τον δικό μας έτσι ώστε να ρίξουμε μια ματιά στην υπάρχουσα εγκατάστασή σας για να δούμε μαζί την κατάσταση από άποψη ασφάλειας, λειτουργικότητας και αξιοπιστίας.

Η πραγματική ωφέλιμη ζωή ενός μέσου ασανσέρ επιβατών είναι 30-35 χρόνια. Η Βαριά χρήση ανελκυστήρων μπορεί να μειώσει αρκετά περισσότερο την διάρκεια ζωής. Άλλα βασικά ζητήματα, όπως η παλαιότητα παίζουν επίσης καθοριστικό ρόλο στον καθορισμό του κατά πόσον είναι αναγκαίος ο εκσυγχρονισμός ανελκυστήρα.

Καμπίνα ασανσέρ

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο ασανσέρ είναι επίσης η εικόνα του εσωτερικού του ασανσέρ η πρώτη εντύπωση! και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσαρμόσετε πλήρως την καμπίνα του ανελκυστήρα σας, έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική του κτιρίου σας. Από την κατάλληλη επιλογή του φωτισμού, την μοκέτα σας, τα κουμπιά κλπ. Στην Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε θα βρείτε όλες τις απαντήσεις σχετικά με το τι είναι καλύτερο για την εφαρμογή της καμπίνας του ανελκυστήρα σας.

Χρωματισμός ασανσέρ

Με 623000 διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων και φινιρίσματος είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να βρούμε το σωστό συνδυασμό για τους εσωτερικούς χώρους του ανελκυστήρα σας. Όλοι οι συνδυασμοί φινιρίσματος της εταιρείας μας περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Προϊόντα με περιβαλλοντική συνείδηση.
  • Χρησιμοποιούν επίστρωση σε σκόνη, σε αντίθεση με διαλύτη με βάση το χρώμα.
  • Σε όλα τα ελάσματα προστίθενται ουρίας-φορμαλδεΰδης δωρεάν.
  • Αντοχή στους βανδαλισμούς και ανθεκτικότητα.

Μοκέτες ασανσέρ

Προσφέρουμε μια ποικιλία χρωμάτων για τα χαλιά του ανελκυστήρα σας, Το Πρότυπο χαλιών ενός ασανσέρ περιλαμβάνει:

  • Φωτεινά καθαρά χρώματα που έχουν εξαιρετική αντοχή στους λεκέδες και την αντίσταση του εδάφους
  • 100% πολυπροπυλένιο.
  • Ικανοποιεί τις απαιτήσεις που καθορίζονται σύμφωνα με τους Γενικούς Κανόνες Δόμησης κτιριοδομικός κανονισμός Άρθρο 372.

ασανσέρΚουμπιά ασανσέρ

Προσφέρουμε μια ευρεία ποικιλία φωτισμών & διαφορετικών κουμπιών ασανσέρ που μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του ανελκυστήρα στο εσωτερικό.

  • Φωτιστικά σήματος
  • Παραδοσιακά Φωτιστικά
  • Φωτιστικά για αποφυγή Βανδαλισμών

Συντήρηση ασανσέρ

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του ανελκυστήρα σας, παρέχοντας παράλληλα ασφαλή αξιόπιστη εξυπηρέτηση και την πρόληψη πιο δαπανηρών προβλημάτων στο μέλλον με μια οικονομική μηνιαία συντήρηση του ανελκυστήρα. Γι ‘αυτό η Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε.  είναι αποφασισμένη να εκτελεί τακτική προληπτική συντήρηση του ανελκυστήρα. Στην Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε. δεν θέλουμε απλά να είμαστε ο φορέας παροχής υπηρεσιών σας, θέλουμε να είμαστε ο συνεργάτης σας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Στην Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε είμαστε υπερήφανοι για την παροχή του καλύτερου επίπεδου εξυπηρέτησης των πελατών μας. Ακούμε συχνά από τους ιδιοκτήτες ακινήτων ότι δεν βλέπουν τον τρέχοντα παροχό τους μέχρι να υπάρχει ένα πρόβλημα και ακόμη και τότε ο χρόνος απόκρισης είναι φρικτός, και έτσι για μια απλή επισκευή αναγκάζονται να απενεργοποιήσουν τον ανελκυστήρα τους για μέρες. Στην Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε  μένουμε μακριά από τις παραδοσιακές συμβάσεις παροχής υπηρεσιών, το λάδι και γράσο, την απλή εξέταση και Λίπανση, αναφέροντας τα ως: “πλήρη συντήρηση”. Αυτά είναι συμφωνίες περασμένου αιώνα, σήμερα οι πελάτες μας θέλουν ένα φορέα παροχής υπηρεσιών που μπορεί να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα υπηρεσίας ανελκυστήρα για τις ατομικές τους ανάγκες. Η κατάσταση του καθενός είναι μοναδική. Στείλτε μας e mail συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας σήμερα, και θα λάβετε άμεσα τις απαντήσεις που χρειάζεστε και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας και να οικοδομήσουμε μια προσαρμοσμένη σύμβαση παροχής υπηρεσιών ασανσέρ που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

απο τους πρωτους