ΒΑΨΙΜΟ

Προσπαθείτε να βρείτε έναν επαγγελματία για το βάψιμο της οικίας σας; Ε! λοιπόν βρίσκεστε στο σωστό μέρος, έχουμε τον κατάλληλο ελαιοχρωματιστή που ψάχνετε, είτε πρόκειται για κατοικία ή επαγγελματικό χώρο, εσωτερικό είτε εξωτερικό. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας επιλέγοντας έναν από τους πολλούς επαγγελματίες τεχνίτες Ελαιοχρωματιστές της εταιρείας μας. Ακόμα και αν ψάχνετε για άλλες υπηρεσίες, όπως η αφαίρεση και απογύμνωση, γυψοσανίδες και γύψο, επισκευή δαπέδου και φινίρισμα, ή εργασίες σε γρανίτη και μάρμαρο, οι Ελαιοχρωματιστές μας μπορούν σίγουρα να ανταποκριθούν με τον καλύτερο επαγγελματικό τρόπο.

Προσπαθείτε να βρείτε έναν επαγγελματία για το βάψιμο της οικίας σας;

Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε.” μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό τύπο και χρώμα για το βάψιμο του σπιτιού σας. Υπάρχουν τόσα πολλά είδη χρωμάτων και τεχνικών που είναι μια καλή ιδέα να ρωτήσετε για μερικές συμβουλές από έναν επαγγελματία ελαιοχρωματιστή. Εκείνος θα σας δώσει κάποιες ιδέες για το βάψιμο, όπως το πώς να συνδυάσετε τα χρώματα στους τοίχους σας ή πώς να επιλέξετε το καλύτερο εξωτερικό χρώμα για το σπίτι σας. Απλά αφήστε έναν από τους Ελαιοχρωματιστές μας να ασχοληθούν με αυτό και σας εγγυόμαστε πως θα σας λυθούν τα χέρια.

Εσωτερικό

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα φρέσκο χρώμα στους τοίχους του σπιτιού σας. Το  Εσωτερικό βάψιμο δεν περιορίζεται μόνο στους τοίχους. Τα δωμάτια στο σπίτι σας μπορεί να δείχνουν παλιά λόγω της φθοράς των χρωμάτων από το πέρασμα του χρόνου, αλλά με την βοήθεια και την εμπειρία των τεχνιτών της ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε. μπορούμε να επαναφέρουμε τους τοίχους στην αρχική τους κατάσταση. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να μετατρέψει το εσωτερικό και το εξωτερικό του σπιτιού σας σε έργο τέχνης. Φιλοσοφία μας η σωστή και γρήγορη εργασία μας  η αποτελεσματικότητα και η συνέπεια σε ό, τι αφορά το βάψιμο.

Οι εκπαιδευμένοι εκτιμητές μας έχουν πολυετή εμπειρία και είναι σε θέση να σας δώσει ένα ακριβές κόστος, εκτίμηση των υλικών και του χρόνου που απαιτείται για να ολοκληρωθεί το βάψιμο. Η αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε πως το έργο σας γίνεται σωστά και προς ικανοποίησή σας. Η φιλοσοφία και η δουλειά μας είναι γνωστή από τους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται για οτιδήποτε αφορά στο βάψιμο του σπιτιού ή της εταιρείας τους. Αναλαμβάνουμε να πραγματοποιηθεί το βάψιμο δημιουργικά ενισχύοντας το σπίτι σας με σωστή υφή, χρώματα και λεπτομέρειες, ώστε να αποκατασταθούν πλήρως οι γοητευτικές ιδιότητές του χώρου σας. Μόλις ολοκληρωθεί επίσκεψή μας και μετά την σωστή εκτίμηση του έργου, θα καθίσουμε μαζί σας και να συζητήσουμε οποιαδήποτε απαραίτητη προετοιμασία, και τις επισκευές που μπορεί να χρειαστούν και, τέλος, να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να ολοκληρώσουμε τα χρώματα για βάψιμο.

Εξωτερικό βάψιμο

Το βάψιμο μπορεί να γίνει είτε γιατί υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος αισθητικός όπως κάποιο ξεφλούδισμα, ξεθώριασμα στο χρώμα, ή απλά θα μπορούσε να γίνει για να φρεσκάρετε την εμφάνιση του εξωτερικού του σπιτιού σας και να νιώσετε την αίσθηση του καινούργιου πλέον χώρου σας. Το εξωτερικό βάψιμο ενός σπιτιού είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να αλλάξει δραματικά η εμφάνιση και η αίσθηση του σπιτιού σας. Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε είναι μια έμπειρη τεχνική εταιρεία. Το σωστό βάψιμο γίνεται μόνο από εξειδικευμένους ελαιοχρωματιστές, οι οποίοι είναι έτοιμοι να μετατρέψουν το εξωτερικό του σπιτιού σας σε ένα έργο τέχνης!

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

Αναζητάτε κάποιον επαγγελματία εργολάβο γυψοσανίδας για όλες τις ανάγκες εγκατάστασης και επισκευής γυψοσανίδας σας. Τότε θα πρέπει να εγκατασταθεί από έναν εμπειρογνώμονα, έτσι ώστε να γίνει σωστά και να διαρκέσει  για πάρα πολλα χρόνια.
Ένας έμπειρος εγκαταστάτης γυψοσανίδας έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για την εγκατάσταση και την επισκευή γυψοσανίδας σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Πώς μπορείτε να ξέρετε ότι παίρνετε μια σωστή τιμή για την εγκατάσταση γυψοσανίδας; Συγκρίνετε τιμές και επιλέξτε την καλύτερη τιμή για το έργο σας. Εισάγετε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα  για να λάβετε δωρεάν πολλαπλές προσφορές από τους εγκαταστάτες γυψοσανίδας της εταιρείας μας άμεσα.

Η αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε πως το έργο σας πως θα γίνει σωστά, επαγγελματικά και να μείνει πάντα ικανοποιημένος ο πελάτης.

Στην ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε είμαστε υποχρεωμένοι λόγω της φιλοσοφίας μας και του ISO 9001:2000 που διαθέτει η εταιρεία μας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με τα σωστά και εγκεκριμένα υλικά δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια και είναι ευθύνη μας να παρέχουμε ένα ποιοτικό βάψιμο. Οι εξειδικευμένοι ελαιοχρωματιστές μας έχουν τα κατάλληλο εξοπλισμό που απαιτείται κατά περίπτωση για να γίνει σωστή και επαγγελματική δουλειά έτσι ώστε να πάρετε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας που θα σας αφήσουν ικανοποιημένους και φυσικά στις πιο οικονομικές τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και οργανώστε μια δωρεάν εκτίμηση –  προσφορά.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΕ ΣΤΗΘΑΙΟ, ΜΑΡΚΙΖΑ, ΥΔΡΟΡΟΕΣ, ΜΕΤΩΠΕΣ

Είτε λόγω κακοτεχνιών και χρήσης μη κατάλληλων υλικών, είτε λόγω της φθοράς του χρόνου, είτε λόγω και των δύο αυτών παραγόντων, οι σοβατισμένες επιφάνειες παρουσιάζουν, σε πάρα πολλές περιπτώσεις, φθορές και ζημιές οι οποίες χρήζουν επισκευής και αποκατάστασης.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει βαψίματα, ελαιοχρωματισμούς, φρεσκαρίσματα και επισκευές σε οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο

Πριν ξεκινήσουμε τις απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης είναι σημαντικό να γνωρίζουμε κάποια πράγματα που θα είναι πολύ χρήσιμα για την επιτυχία των ενεργειών αποκατάστασης & επισκευής.

  1. Φροντίζουμε ώστε σε κάθε στάδιο της εφαρμογής – με έμφαση στο αρχικό της στάδιο – ώστε το υπόστρωμα να είναι σταθερό, καθαρό και με την απαιτούμενη πρόσφυση. Τι κάνουμε γι αυτό; Απομακρύνουμε όλα τα σαθρά σημεία από την επιφάνεια (με ξύστρα, σπάτουλα, σκεπάρνι, τριβείο, ή με όποιον άλλο τρόπο κρίνουμε εφικτό και αποτελεσματικό). Καθαρίζουμε καλά την επιφάνεια από σκόνες, λάδια, ή άλλους ρύπους που υπάρχουν σε αυτή. Ασταρώνουμε την επιφάνεια για να την σταθεροποιήσουμε και να τις δώσουμε την κατάλληλη πρόσφυση. (Εναλλακτικά, διαβρέχουμε την επιφάνεια με νερό ή με διάλυμα νερού και οικοδομικού γαλακτώματος). Αν εφαρμόζουμε πολλαπλές στρώσεις υλικού θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι η εφαρμογή γίνεται ‘νωπώ εν νωπώ’.
  2. Αξιολογούμε το πρόβλημα που παρουσιάζει η επιφάνεια και επεμβαίνουμε είτε τοπικά είτε στο σύνολο της επιφάνειας ή μεγάλο μέρος της.
  3. Οι τριχοειδείς ρωγμές στην επιφάνεια αντιμετωπίζονται με βαφή της με ειδικά ελαστομερή χρώματα που τις καλύπτουν και δεν τις αφήνουν να επανεμφανισθούν.
  4. Οι μεγαλύτερες ρωγμές (αν αυτές δεν επηρεάζουν τον φέροντα οργανισμό της τοιχοποιίας (κολόνες και τοιχία από σκυρόδεμα, κ.ά.) αντιμετωπίζονται με ειδικά εύκαμπτα επισκευαστικά τσιμεντοκονιάματα τα οποία διαφοροποιούνται μεταξύ τους ως προς το πάχος ανά στρώση στο οποίο εφαρμόζονται και επιλέγονται άρα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της ρηγμάτωσης που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε.
  5. Σε περίπτωση που η ρηγμάτωση αφορά και επηρεάζει μέρος του φέροντα οργανισμού του κτιρίου τότε η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι δυνατόν να γίνει με εποξειδικές ρητίνες δύο συστατικών. Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσουμε εποξειδικά (πολύ σκληρό υλικό μετά την ωρίμανσή του), θα πρέπει προηγουμένως να εξετάσουμε τι είναι αυτό που έχει προκαλέσει τη ρωγμή, να εξαλείψουμε την αιτία και κατόπιν να προβούμε στην εφαρμογή γιατί διαφορετικά η ρηγμάτωση θα επαναληφθεί πλησίον της επισκευής της. Αν δεν μπορούμε να εντοπίσουμε την αιτία ή δεν είμαστε σε θέση να την εξαλείψουμε, τότε θα πρέπει να εξετάσουμε την πιθανότητα να χρησιμοποιήσουμε εύκαμπτα σφραγιστικά έναντι των εποξειδικών.
  6. Αν το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε αφορά σπασμένες ή αποσαθρωμένες ακμές της επιφάνειας, κούτελα ή μετώπες μπαλκονιών, κ.ά., τότε αντιμετωπίζουμε επισκευαστικά το πρόβλημα με ειδικά ενισχυμένα ρητινούχα τσιμεντοκονιάματα που πιάνουν μεγάλο πάχος ανά στρώση εφαρμογής και είναι ειδικά σχεδιασμένα για το σκοπό αυτό. Σε κάθε περίπτωση, πριν την αποκατάσταση του προβλήματος θα πρέπει να εντοπίζουμε και να αντιμετωπίζουμε την αιτία (μία ή περισσότερες), που το έχει προκαλέσει.
  7. Αν η ρηγμάτωση αφορά σημεία επαφής (κατά μήκος) της σοβατισμένης επιφάνειας με κουφώματα πορτών ή παραθύρων, τότε στη διάθεση μας βρίσκονται, τόσο ειδικά εύκαμπτα τσιμεντοειδή επισκευαστικά, όσο και ακρυλικά πολυμερή ή πολυουρεθανικά σφραγιστικά που παρέχουν απόλυτη σφράγιση των σημείων επαφής, εξαιρετικά αξιόπιστη και με διάρκεια στο χρόνο χωρίς προβλήματα.
  8. Για λιγότερο απαιτητικές επισκευές που μπορούν να γίνουν γρήγορα και απλά, όπως π.χ. τρύπες από upat ή ρωγμές σε σοβά βάθους έως και 5mm έχουμε στη διάθεσή μας ελαφροβαρή επισκευαστικά ακρυλικής σύστασης και μηδενικής συρρίκνωσης που λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, το κυριότερο χωρίς να συρρικνώνονται μετά το στέγνωμά τους. Τέτοια υλικά είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται και για κάλυψη τριχοειδών ρωγμών, εφαρμογή που φέρουν εις πέρας με επιτυχία με ένα απλό πέρασμα με σπάτουλα ή στοκαδόρο.

Η Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Εαναλαμβάνει βάψιμο εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ελαιοχρωματισμούς, φρεσκαρίσματα και επισκευές σε οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο (πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, μεγάλων κτιρίων, Νοσοκομείων, κλπ), με ανυψωτικά μηχανήματα, χωρίς χρήση σκαλωσιάς για εξοικονόμηση χρόνου και οικονομίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την αξία της περιουσίας σας! Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να μας ζητήσετε online προσφορά ή τηλεφωνήστε μας.

βάψιμο