Η Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε. βρίσκεται στη πρώτη γραμμή στον επαγγελματικό καθαρισμό επιδεικνύοντας ένα πλούσιο πελατολόγιο που αποτελείται από τράπεζες, πετρελαϊκές εταιρείες, εκπαιδευτικά ιδρύματα κ.α., το οποίο την εδραιώνει στο χώρο. Χρησιμοποιώντας τον πλέον εξελιγμένο εξοπλισμό και με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σας προσφέρουμε υπηρεσίες και λύσεις καθαρισμού υψηλών προδιαγραφών, προσαρμοσμένες στις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες. Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας πηγάζει από τις δικές σας απαιτήσεις και από τη στενή συνεργασία που επιδιώκουμε με όλους τους συνεργάτες μας. Αυτό που μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι η συνεχής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός και τα υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία πληρούν τους σύγχρονους κανόνες υγιεινής καθώς και οι πρωτοποριακές μέθοδοι που χρησιμοποιούμε στον καθαρισμό.

Το περιβάλλον της εργασίας μας αποτελεί τον καθρέφτη της επιχείρησής μας. Η καθαριότητα και συντήρηση του κτηρίου σας, είναι μια από τις σημαντικές πτυχές μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Είτε πρόκειται για ένα κτήριο με γραφεία, είτε για ένα ξενοδοχείο, είτε για ένα πολυκατάστημα, τα οφέλη που θα αποκομίσετε αν εμπιστευτείτε επαγγελματίες στον καθαρισμό κτηρίων, είναι ποικίλα. Οι υπηρεσίες καθαρισμού κτηρίων διαφέρουν από τις οικιακές, αφού αποτελούν αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια. Ένα καθαρό και νοικοκυρεμένο εργασιακό περιβάλλον, προδιαθέτει θετικά τους εργαζόμενους και τους πελάτες και συμβάλλει στη προστασία της υγείας μας, Η επιχείρησή σας επιβάλλεται να είναι καθαρή και προσεγμένη. Επιλέγοντας λοιπόν την Γενική Επισκευαστική, εξασφαλίζετε σωστό καθαρισμό και ένα πραγματικά υγιεινό περιβάλλον.

Όραμα

Στρατηγική της Γενική Επισκευαστικής Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε. είναι η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας με σκοπό την δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας. Όραμά μας είναι, όταν σκέφτεστε καθαρισμό να σκέφτεστε.. Γενική Επισκευαστική Ε.Π.Ε.! Με πολυετή πείρα, διαθέτουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία για τον καθαρισμό στον επαγγελματικό και οικιακό σας χώρο. Η ανοδική μας πορεία οφείλεται στην κατανόηση ακόμα και των πιο απαιτητικών αναγκών σας. Γιατί η σωστή καθαριότητα είναι ανάγκη, όχι υπερβολή!
Η εταιρεία μας σας παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού κάθε μορφής, προσφέροντας ευρεία γκάμα γενικών και ειδικών καθαρισμών επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων.

Αποστολή

Στόχος μας είναι να προτείνουμε στον εκάστοτε πελάτη ένα πρόγραμμα για τον καθαρισμό που να ανταποκρίνεται και να προσαρμόζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις πραγματικές του ανάγκες, αφού πρώτα τις αξιολογήσουμε και τις κατανοήσουμε.

Γιατί εμάς

Στην Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε. χρησιμοποιούμε:

Εξειδικευμένα μηχανήματα.
– Ειδικά εργαλεία και ασφαλή εξοπλισμό.
– Εγκεκριμένα υλικά από τους μεγαλύτερους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού.
– Είμαστε πιστοποιημένοι με ISO 9001:2008 για τις υπηρεσίες μας.
– Οι συνεργάτες μας επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια και εκπαιδεύονται στη χρήση των προϊόντων και των μηχανημάτων της εταιρείας, ώστε να μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες άριστες  υπηρεσίες καθαρισμού.
– Δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Αττική.
– Εξυπηρετούμε όλο το 24ωρο, Κυριακές και Αργίες

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό: ΝΕΟΔΜΗΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ

Νεόκτιστοι ή ανακαινισμένοι χώροι συγκεντρώνουν μεγάλες ποσότητες σκόνης λόγω των εργασιών που έχουν προηγηθεί. Επίσης η διασφάλιση ότι το περιβάλλον είναι κατάλληλο να υποδεχτεί τους εργαζόμενους- επισκέπτες απαιτεί σχολαστική δουλειά από επαγγελματίες στον καθαρισμό.
Ο καθαρισμός ενός νεόδμητου κτηρίου ή ενός ανακαινισμένου χώρου από τη Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε., προωθεί την ευημερία και την υγιή λειτουργία της επιχείρησής σας διασφαλίζοντας ένα υγιές περιβάλλον για τους εργαζομένους σας αλλά και τους ανθρώπους που φιλοξενείτε.

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό AIRBNB.

Το Airbnb είναι ένα σύστημα εύρεσης και ενοικίασης καταλυμάτων. Εμείς αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό σε κάθε Check in – Check out των διαμερισμάτων για να είναι έτοιμα και στην ώρα τους για εκ νέου ενοικίαση και χρήση.

  • Ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού από εξειδικευμένο συνεργείο.
  • Επαγγελματική πλύση ιματισμού.
  • Αναπλήρωση ειδών καθημερινής χρήσης (σαμπουάν, αφρόλουτρο, είδη υγιεινής, ροφήματα, κλπ)

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες καθαρισμού σε κάθε Check in – Check out μας εδώ

καθαρισμό Airbnb

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό: ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΠΟΛΥΧΩΡΩΝ.

Η Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε. αναλαμβάνει τον καθαρισμό καινούργιων ή ανακαινισμένων εμπορικών κέντρων, εργοστασίων , γυμναστηρίων, κλινικών, ιατρικών κέντρων, παιδικών σταθμών, νοσοκομείων, super market, γραφείων εταιρειών κ.α. Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη με σκοπό τη άμεση παράδοση του έργου, στο διάστημα που επιθυμεί ο εκάστοτε πελάτης. Δεν έχει σημασία ποια είναι η δραστηριότητα του κέντρου και των μαγαζιών που αναλαμβάνει η εταιρεία μας, σημασία έχει ο χώρος που έχει υποστεί καθαρισμό από την εταιρεία μας να είναι ασφαλής και καθαρός, έτοιμος να υποδεχθεί τους εργαζόμενους και τους πελάτες του. Έχει άλλωστε αποδειχτεί ότι σε ένα ευχάριστο και καθαρό περιβάλλον οι εργαζόμενοι αποδίδουν καλύτερα. Με απόλυτη δέσμευση για άριστες υπηρεσίες, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για ένα άρτιο αποτέλεσμα καθαριότητας στον επαγγελματικό σας χώρο με πλήρη εγγύηση κλοπών και φθορών του χώρου σας.

Ειδικότερα Αναλαμβάνουμε:

καθαρισμό Γραφείων και πάγκων εργασίας
καθαρισμό όλων των Κοινόχρηστων χώρων της εταιρείας
καθαρισμό Αιθουσών συνεδριάσεων
καθαρισμό Εκθεσιακών χώρων
καθαρισμό Κουζίνας και χώρων εστίασης προσωπικού
καθαρισμό Τζαμιών
καθαρισμό Παρκινγκ και Ανελκυστήρων
καθαρισμό Τουαλετών
καθαρισμό Εργαστηρίων
καθαρισμό Αποθηκών
καθαρισμό supermarket
καθαρισμό Νοσοκομείων & Ιατρικών Κέντρων
καθαρισμό Πλοίων & Κότερων
καθαρισμό εργοστασίων τροφίμων

καθαρισμό επαγγελματικών κτιρίων

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ, ΕΡΓΟΤΑΞΙΩΝ, κ.α.

Αναλαμβάνουμε τον αρχικό καθαρισμό εργοταξίων, διαμερισμάτων, κτιρίων και γραφείων, μετά την κατασκευή – ανακαίνιση ή μετακόμιση.
Στην Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε. χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό, σας εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα. Μη διστάσετε να ζητήσετε από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας να φέρουν εις πέρας και την πιο απαιτητική αποστολή! Σε κάθε καθαρισμό ακολουθούμε πιστά τα διεθνή στάνταρς και πρότυπα.

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό φωτοβολταϊκών με πρωτοποριακό σύστημα για να επιτύχουμε το μέγιστο της απόδοσης στον καθαρισμό υαλοπινάκων και φωτοβολταϊκών.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΩΣΑΪΚΩΝ, ΜΑΡΜΑΡΩΝ, κ.α.

Τα συνεργεία μας μπορούν να αναλάβουν ειδικό καθαρισμό σε απαιτητικές επιφάνειες όπως γρανίτες, μωσαϊκά, μάρμαρα, πλακάκια, πλαστικά δάπεδα κτλ. Αναλαμβάνουμε επίσης καθαρισμό γκράφιτι και ευαίσθητες μοκέτες.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Τα συνεργεία μας μπορούν να αναλάβουν καθαρισμό και αποκατάσταση μετά από πυρκαγιά ή μετά από πλημμύρα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον και εφαρμόζουμε στις υπηρεσίες μας όλα τα διεθνή πρότυπα ISO 9001:2000 με το οποίο είμαστε και πιστοποιημένοι.

Αναλαμβανουμε οικιακό καθαρισμό ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ, ΣΠΙΤΙΩΝ

Είμαστε πάντα σε θέση να φέρουμε εις πέρας οιαδήποτε εργασία για γενικό καθαρισμό σπιτιών και διαμερισμάτων. Τα έμπειρα συνεργεία καθαρισμού μας, παραδίδουν το χώρο σας σε άψογη κατάσταση, τηρώντας αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα που εσείς μας έχετε θέσει. Προσαρμόζουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας στον τρόπο οικιακής καθαριότητας που εσείς επιθυμείτε. Εάν στο χώρο που ζείτε έχετε παιδιά, κατοικίδια, κλπ., τότε επηρεάζεται άμεσα η καθημερινότητά σας – γιατί είναι πολλαπλάσιος ο χρόνος που πρέπει να αφιερώσετε για τον καθημερινό καθαρισμό του! Η Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε. σας παρέχει λύσεις για τον υγιεινό καθαρισμό του σπιτιού σας, με άψογο αποτέλεσμα από εξειδικευμένα συνεργεία. Καλέστε μας σήμερα και ένας υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επισκεφθεί το χώρο σας για εκτίμηση καθαρισμού. Το συνεργείο για τον καθαρισμό θα καθαρίσει το σπίτι έτσι, ώστε να μπορείτε να εισέλθετε αμέσως μετά τον καθαρισμό.

Ο καθαρισμός οικίας περιλαμβάνει:

καθαρισμό σαλονιού
Σκούπισμα χαλιών με ηλεκτρική σκούπα.
καθαρισμό πορτών.
Ξεσκόνισμα επίπλων – διακοσμητικών – σωμάτων θέρμανσης – A/C.
καθαρισμό παραθύρων.
καθαρισμό τζακιού
Ξαράχνιασμα.
καθαρισμό διακοπτών.
καθαρισμό – άδειασμα καλαθιών.
Σκούπισμα – σφουγγάρισμα δαπέδων.

καθαρισμό Μπάνιου

καθαρισμό νιπτήρα.
καθαρισμό λεκάνης.
καθαρισμό ντους / μπανιέρας.
καθαρισμό πλακιδίων.
καθαρισμό ντουλαπιών.
καθαρισμό καθρεπτών.
καθαρισμό – γυάλισμα Ιnox επιφανειών.

καθαρισμό Κουζίνας

καθαρισμό νεροχύτη.
καθαρισμό πάγκου.
καθαρισμό ηλεκτρικών συσκευών (εξωτερικά).
καθαρισμό ντουλαπιών (εξωτερικά).
καθαρισμό καρεκλών – τραπεζιών.

καθαρισμό Μπαλκονιών

καθαρισμό βεράντας, μπαλκονιών
καθαρισμό κάγκελων
καθαρισμό αλουμινίων, πατζουριών
καθαρισμό ηλεκτρικών συσκευών (εξωτερικά)
καθαρισμό Επίπλων εξωτερικού χώρου.

Ρωτήστε μας για την πλήρη λίστα υπηρεσιών καθαρισμού οικίας.

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

Στον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων μιας πολυκατοικίας οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς εξαρτάται η υγεία όλων των ενοίκων της πολυκατοικίας. Σας παρέχουμε εκπαιδευμένο συνεργείο καθαρισμού με κατάλληλα απορρυπαντικά και καθαριστικά είδη. Το συνεργείο μας καταφθάνει στο χώρο σας την συμφωνημένη ώρα και δεν διαταράσσει την καθημερινότητα των ενοίκων. Δίνουμε έμφαση στην ομαλή διεξαγωγή του καθαρισμού, και σας επισκέπτεται υπεύθυνος της εταιρείας μας για κατάθεση οικονομικής προσφοράς και αυτοψία του χώρου.

Ο καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

καθαρισμό κλιμακοστάσιου, κεντρικής σκάλας, από την ταράτσα έως το υπόγειο.
καθαρισμό ταράτσας εφόσον ζητηθεί.
καθαρισμό ασανσέρ.
καθαρισμό τζάμια εισόδου, διακόπτες, ταχυδρομείο, πυροσβεστήρες, κ.α.
καθαρισμό πυλωτής.
Ξαράχνιασμα εσωτερικών χώρων.
Σκούπισμα και πλύσιμο γκαράζ.

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό ΣΚΑΦΩΝ

Το συνεργείο καθαρισμού της Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε. διαθέτει εμπειρία στον χώρο των ειδικών καθαρισμών πλοίων, σκαφών αναψυχής και θαλαμηγών. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και ο σύγχρονος εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε αποτελούν εγγύηση για ένα ιδανικό αποτέλεσμα άμεσα και πάντα σε οικονομικές τιμές που σέβονται την παρούσα κατάσταση της αγοράς. Καθαρίζουμε με μηχανήματα πίεσης νερού και ατμού, αναλαμβάνουμε και τη συντήρηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του σκάφους σας, καθαρίζουμε σαλόνια, στρώματα, παράθυρα,WC και ανοξείδωτες επιφάνειες.

καθαρισμό σκαφών

ΤΕΛΟΣ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ!

Μόνο στην Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε. σας προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις καθαριότητας και υγιεινής με συνέπεια και χαμόγελο. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια χωρίς να υποστεί φθορά η περιουσία σας. Φροντίζουμε να μένετε πάντοτε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας και μπορούμε να αναλάβουμε τη συντήρηση στον καθαρισμό σας σε εβδομαδιαία, δεκαπενθήμερη ή μηνιαία βάση. Η Γενική Επισκευαστική εργάζεται πάντα με σκοπό να παραμένουν οι χώροι σας σε άψογη κατάσταση, διατηρώντας τους σαν καινούργιους και προσφέροντας ένα ευχάριστο και καθαρό περιβάλλον τόσο στους πελάτες σας όσο και στους εργαζομένους σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210. 69 26 993, 698.9768988 ή με e-mail στο info@episkevastiki.gr για να συζητήσουμε διεξοδικά τις ανάγκες σας.

Γιατί στην Γενική Επισκευαστική Ε.Π.Ε. ο καθαρισμός δεν είναι πολυτέλεια…αλλά ανάγκη!