μόνωση

Η Μόνωση

Η κατάλληλη εποχή για μόνωση! Κάντο σωστά! Πάρε τις σωστές αποφάσεις για την μόνωση του σπιτιού σου. Η θερμομόνωση των κτιρίων μειώνει την εμφάνιση βλαβών στο κτίριο και εξοικονομεί ενέργεια μέχρι 70%. Δες λοιπόν μερικές συμβουλές για να κινηθείς όπως πρέπει! 

 

 

  • Μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 70% θερμομονώνοντας σωστά το χώρο σου

Συμφέρει την τσέπη σας! Μιας και μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 70% , αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια που θα χρειάζεστε για να φέρεται το σπίτι σας σε μια θερμοκρασία που θα είναι ιδανική για σας είτε το χειμώνα είτε το καλοκαίρι ελαττώνεται τουλάχιστον στα μισά με αποτέλεσμα να έχετε σταθερά λιγότερα έξοδα.

Η τεχνογνωσία της θερμομόνωσης  στην Ελλάδα είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες και εταιρείες που κάνουν ποιοτική δουλειά με την  κατάλληλη εμπειρία. Θα βρείτε εύκολα καλές προσφορές και επιλέγοντας αυτό που σας ταιριάζει μπορείτε να εξασφαλίσετε την προστασία του σπιτιού και την δική σας, ποιοτικά και για πολλά χρόνια.

  • Η εξωτερική θερμομόνωση μειώνει την εμφάνιση βλαβών, στο κτίριο, από τις καιρικές συνθήκες

Η εξωτερική θερμομόνωση προστατεύει και ειδικά το κτίριο από τις καιρικές συνθήκες και την υγρασία  μειώνοντας έτσι την εμφάνιση βλαβών και προβλημάτων. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι μειώνονται και οι εργασίες που χρειάζονται για την συντήρηση και επισκευή αυτών άρα και ακόμα περισσότερη οικονομία για εσένα.
  • Μην πας όπου να ναι για να κάνεις μόνωση. Δεν μπορείς να ζητήσεις τα ρέστα αν γίνει κάποιο λάθος

Να απευθύνεσαι σε έμπειρες εταιρείες του κλάδου και μάλιστα με πολύχρονη παρουσία στο χώρο. Αν και η πολύχρονη εμπειρία δεν είναι αναγκαία προϋπόθεση, σε συνδυασμό όμως με τα υπόλοιπα που σου προτείνουμε αποτελεί μία σχετική δικλείδα ασφαλείας.
Απέφυγε τους ελεύθερους μαστόρους που «γνωρίζουν» ή κάνουν μονώσεις. Κάτι δεν πάει καλά στις περισσότερες των περιπτώσεων. Καθώς ούτε χαμηλές προμήθειες έχουν σε σχέση με τις εταιρείες, ούτε κατάλληλο-έμπειρο βοηθητικό προσωπικό (αφού για να διατηρούν τέτοιο απαιτείται να έχουν συστήσει εταιρεία) αλλά και εσύ δεν θα έχεις την δυνατότητα να ζητήσεις αποκαταστάσεις όταν κάτι δεν πάει καλά.
  • Ζήτα αναλυτική προσφορά και ψάξε για τη χρήση και τον τρόπο εφαρμογής του κάθε υλικού
Ζήτα αναλυτική προσφορά και ενημερώσου από το διαδίκτυο για τις χρήσεις και τον τρόπο εφαρμογής του κάθε υλικού. Αυτή την έρευνα μέσω διαδικτύου για τις τεχνικές λεπτομέρειες του έργου μπορείς και γενικότερα να την έχεις κάνει πριν την συλλογή τεχνικών λύσεων-προσφορών. Αλλά μην κάνεις το λάθος να πάρεις κάποια τιμή για μία τεχνική λύση και να προσπαθήσεις να την επιβάλλεις σε κάποια άλλη εταιρεία. Αν τη γνώριζε ή την πίστευε θα σου την έλεγε, και στις περισσότερες περιπτώσεις οι λεπτομέρειες σε μία μόνωση είναι που κάνουν τη διαφορά.
|Όπως επίσης μην πάρεις κάποια προσφορά και τη δείξεις σε άλλη εταιρεία. Είναι σίγουρο πως θα πάρεις χαμηλότερη τιμή αλλά και σχεδόν το ίδιο σίγουρο ότι θα έχεις και χαμηλότερης ποιότητας εργασία.Εσύ πως έχεις μονώσει το κτίριο σου;
Πόσο απαραίτητη πιστεύεις ότι είναι η μόνωση για το σπίτι;