Εγκατάσταση φυσικό αέριο

Έχετε κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο θέρμανσης και κάθεσαι στο κρύο; η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε.” είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ζεσταθείτε ξανά. Εάν χρειάζεστε εγκατάσταση καινούργιου Λέβητα φυσικό αέριο ή επισκευή του καυστήρα σας για την τρέχουσα μονάδα, θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα  με έναν από τους έμπειρους τεχνικούς μας στην  διάθεσή σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας τηλεφωνήσετε η να μας στείλετε E-mail και ένας από τους Μηχανολόγους Μηχανικούς της εταιρείας μας θα αναλάβει να σας εκδώσει πολλές προσφορές για διαφορετικούς τύπους Λεβήτων που επιθυμείτε έτσι ώστε να συγκρίνετε τιμές και να επιλέξετε τον κατάλληλο λέβητα για εσάς.

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ (Φυσικού Αερίου).

Οι μηχανολόγοι μηχανικοί της Γενικής Επισκευαστικής φέρνουν βαθιά και επαγγελματική γνώση στον τομέα της θέρμανσης με φυσικό αέριο, και της ενεργειακής απόδοσης. Ψάχνουμε πάντα για τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για να αναπτύξουμε συστήματα που είναι άψογα και φιλικά προς τον προϋπολογισμό.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:
– Μελέτη αναγκών Θέρμανσης χώρου με φυσικό αέριο.
– Σχεδιασμός μηχανικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων κεντρικών    –Θέρμανση – προσθήκη θερμικής ενέργειας για τη διατήρηση των συνθηκών χώρου ή διεργασίας σε απόκριση της θερμικής απώλειας θερμότητας

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΒΗΤΑ                                      

Ποιος τύπος Λέβητα φυσικόαέριο θα είναι ο καλύτερος για το σπίτι σας; Γενικά, τα συστήματα θέρμανσης για κατοικίες τροφοδοτούνται από ένα από τα ακόλουθα καύσιμα: φυσικό αέριοπετρέλαιοηλεκτρική ενέργεια, Pellet ή αντλία θερμότητας. Θα πρέπει λοιπόν να μελετηθεί η ικανότητα του Λέβητα φυσικό αέριο που θα απαιτηθεί για τις δικές σας ανάγκες, η ικανότητα αυτή μετριέται σε Βρετανικές Θερμικές Μονάδες (BTUs). Αυτό θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες: το τοπικό κλίμα, το μέγεθος του σπιτιού ή  του διαμερίσματός σας, την μόνωση, τις απώλειες από τα ανοίγματα, και την προσωπική άνεση που προτιμάτε.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΕΒΗΤΑ          

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να καλέσετε έναν Τεχνικό για συντήρηση; Όταν δεν χρειάζεται, φυσικά. Αυτή η ιδέα δεν είναι τόσο ανόητη όσο ακούγεται. Η συντήρηση των συστημάτων θέρμανσης χρειάζεται σε τακτική βάση και φυσικά θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την καταστροφή, σκεφτείτε να χρειαστεί να καλέσετε για Επισκευή θέρμανσης στις 6:00 το απόγευμα της Κυριακής … ή στη μέση του χειμώνα με εξωτερικές θερμοκρασίες πολύ χαμηλές.Εμείς σας συνιστούμε να προγραμματίσετε μια ετήσια συντήρηση θέρμανσης από επαγγελματίες τεχνικούς για τα τέλη της άνοιξης ή το καλοκαίρι, αφού το σύστημα θέρμανσης έχει εργαστεί σκληρά για να περάσει ο χειμώνας. Επιθεώρησηκαθαρισμόςλίπανσηέλεγχος στο ηλεκτρικό κύκλωμα, στον Λέβητα φυσικό αερίο, είναι οι απαραίτητες εργασίες που θα πρέπει να γίνονται σε κάθε συντήρηση. Μετά από την συντήρηση αυτή το σύστημα θέρμανσης θα είναι έτοιμο να ανταποκριθεί δίχως προβλήματα, όταν το κρύο επιστρέψει.

Φυσικό αέριο

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΒΗΤΑ

Όταν αγοράζετε ένα ανταλλακτικό λέβητα φυσικό αέριο, οι προδιαγραφές πρέπει να είναι σύμφωνες με τα σημερινά πρότυπα και να συμμορφώνονται με τον ισχύοντα κώδικα. Αυτό σημαίνει για εσάς ότι ακόμη και αν έχετε κολλήσει με το κάποιο συγκεκριμένο εμπορικό σήμα, επηρεασμένοι από τον παλαιό σας λέβητα, το νέο μοντέλο που θα αγοράσετε δεν θα έχει ακριβώς το ίδιο μέγεθος και σχήμα. Η αλλαγή του σχήματος μπορεί να κάνει την εγκατάσταση λέβητα φυσικό αέριο σας ακόμα πιο δύσκολη, ειδικά σε ένα μικρό, περιορισμένο χώρο στο υπόγειο, γκαράζ ή άλλου χώρου. Συμβουλευτείτε έναν έμπειρο Μηχανολόγο Μηχανικό της εταιρείας μας για βοήθεια σχετικά με κάποια ή όλα από αυτά τα προβλήματα.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ένας καλά συντηρημένος, αποδοτικά λέβητας φυσικό αέριο μπορεί να κάνει μια σημαντική διαφορά για το περιβάλλον. Μέσα στο σπίτι, θα κρατήσει τον αέρα σε μια άνετη θερμοκρασία για εσάς και την οικογένειά σας, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο αλλεργιών ή άλλα αναπνευστικά προβλήματα που προκαλούνται από τους μικροοργανισμούς της ατμόσφαιρας. Φροντίστε να ελέγχετε τακτικά για τυχόν διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα και μεριμνήστε αμέσως. Ελέγξτε την μόνωση του σπιτιού σας, ρύθμιση και εγκατάσταση προγραμματισμένων θερμοστατών έτσι ώστε όταν απαιτείται να επιτρέψει στο λέβητα σας να τρέχει σε μέγιστη απόδοση. Αυτό βοηθά στο να μειωθούν τα καυσαέρια και μείωση στους μηνιαίους λογαριασμούς των καυσίμων!