Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2008. Ήδη από την έναρξη των εργασιών της κατάφερε να κεντρίσει την προσοχή και να δημιουργήσει καινούργιες τακτικές στον τομέα της ολικής διαχείρισης, συντηρήσεων και επισκευών οικιών, γραφείων και καταστημάτων . Tι είναι όμως η Γενική Επισκευαστική;

Η ευρεία γκάμα υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, απορρέει ύστερα από μια μακρόχρονη επιτυχή συνεργασία με όλους τους διαφόρων ειδικοτήτων συνεργαζόμενους υπεργολάβους της. Ο τρόπος συνεργασίας με τους πελάτες είναι Business-to-Business(B2B)  είτε σε  βάση Retail customer. Η επιλογή των υπηρεσιών που θα επιλέξουν οι πελάτες μας γίνεται μετά από συνάντηση με τους συνεργεία μας, εκτίμηση των αναγκών συντηρήσεων και λεπτομερή ανάλυση των προσφερόμενων υπηρεσιών και όλα αυτά προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ.

Έμπειρα στελέχη, άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί εγγυώνται ένα αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται και στα πιο απαιτητικά κριτήρια. Η εταιρεία επίσης είναι πιστοποιημένη από ανεξάρτητο κρατικό φορέα για τον ποιοτικό της έλεγχο, για τα πιστοποιημένα συνεργαζόμενα συνεργεία της και για τις εσωτερικές της διαδικασίες με τα διεθνή «στάνταρς». Για τους ανωτέρω λόγους η εταιρεία μας έχει επιλεγεί ως μόνιμος συνεργάτης συντηρητής σε τράπεζες, πετρελαϊκές εταιρείες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, ξενοδοχειακών μονάδων.

ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ (FACILITY MANAGEMENT)

ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ (FACILITY MANAGEMENT)

ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

H “ΓΕΚΚΑ ΕΠΕ” δραστηριοποιείται στον χώρο της ολικής διαχείρισης κτιρίων και συγκεκριμένα στην ολική διαχείριση κτιρίων, Η/Μ συντηρήσεις – εγκαταστάσεις καθώς επίσης και σε πάσης φύσεως οικοδομικών εργασιών. Και το καλύτερο; Προσφέρει ολοκληρωμένα ΠΑΚΕΤΑ απόλυτης εξειδίκευσης και συνέπειας με σκοπό πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών της.

Είμαστε μια εταιρεία που εκτιμά την τιμιότητα και ακεραιότητα σε όλες τις πτυχές της επιχείρησής μας και στέκεται πίσω από τη δουλειά σας. Ειδικευόμαστε σε μια ποικιλία από έργα βελτίωσης, επισκευής καθώς επίσης και συντήρησης και καθαρισμών σε Σπίτια, σε Εμπορικά Καταστήματα, Σχολεία, Νοσοκομεία, Ξενοδοχεία. Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στο εκάστοτε έργο, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες του κάθε έργου με το οποίο ασχολούμαστε. Ανυπομονούμε για την οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας και σας εγγυόμαστε την ικανοποίηση σας, προσφέροντας την υψηλότερη ποιότητα και μια προσεγμένη εξυπηρέτηση πελατών κάνοντας την ικανοποίηση του πελάτη πρώτη μας προτεραιότητα.

ΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

ΜΟΝΩΣΕΙΣ-ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ