ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε. είναι μια εταιρεία η οποία είναι χτισμένη στην ειλικρίνεια, την ακεραιότητα και τη σκληρή δουλειά, και έχει εξυπηρετήσει όλα τα προάστια την Αττικής για πάνω από 8 χρόνια. Οι ομάδες των επαγγελματικών συνεργείων μας βλέπουν κάθε εργασία ως μια ευκαιρία για τη δημιουργία νέων σχέσεων, για να επιδείξουν τα ταλέντα τους και να σταθεροποιήσουν τη θέση τους στις κοινότητες. Επιλέγοντας την εταιρεία μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε έναν από τους πιο επαγγελματικούς εργολάβους στην ανακαίνιση να εργάζονται για σας.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην ανακαίνιση!

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην ανακαίνιση, συμπεριλαμβανομένων:

 • Ανακαίνιση σε Μπάνια, κουζίνες και τα υπόγεια.
 • Ανακαίνιση με Προσθήκες σε δωμάτιο, βεράντες και τα γκαράζ.
 • Ανακαίνιση σε Ηλεκτρικά, υδραυλικά, γυψοσανίδες και βάψιμο.
 • Ανακαίνιση σε Τοιχοποιία και μπετόν.
 • Ανακαίνιση σε Ξυλουργικές εργασίες, βάψιμο Ξύλου, Δάπεδα και Επισκευές.
 • Ανακαίνιση με Αντικατάσταση των παραθύρων, Στέγες και υδρορροές.
 • Ανακαίνιση Χτίσιμο και Πλινθοδομή.
 • Ανακαίνιση με Σοβάτισμα γυψοσανίδα και ελαιοχρωματισμός.
 • Πράσινα Προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον.

Η επιτυχία της ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε. βασίζεται στην ικανότητά μας να κατανοήσουμε και να αναλύσουμε τις απαιτήσεις των εκάστοτε κτιρίων των πελατών μας που χρειάζονται ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ. Έχουμε δεσμευτεί να εργαζόμαστε με εξειδικευμένους δεξιοτέχνες τεχνίτες και με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται σε όλα μας τα έργα. Έχουμε επίσης μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων γνωστών εταιρειών προμηθευτών έτσι ώστε να προμηθευόμαστε πάντα τα καλύτερα, οικονομικότερα και οικολογικά προϊόντα.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε. συνδυάζει τις παραδοσιακές αξίες που απαιτούνται για την ανακαίνιση σε οικίες και εμπορικά έργα με τη σύγχρονη τεχνολογία για την παρακολούθηση κάθε πτυχής του έργου, συμπεριλαμβανομένων του σχεδιασμού, προγραμματισμού, επιλογή, εργασίας απόκτησης υλικών, τη διαχείριση του κόστους και την εποπτεία. Η προσέγγισή μας για τη διαχείριση του έργου μας επιτρέπει να ολοκληρώσουμε τα έργα στην ώρα τους και εντός του προϋπολογισμού.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ: ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Η οικογένεια της ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε. προσφέρει άνεση και μακράς διαρκείας σπίτια για τους κατοίκους σε όλη τη Αττική και τις κοντινές περιοχές. Εάν είστε έτοιμοι να βελτιώσετε τον καθημερινό σας χώρο, είμαστε στη διάθεση σας  να σας καθοδηγήσουμε. Από την αρχή του έργου μέχρι την ολοκλήρωση, θα το χειριστούμε όλα με επαγγελματισμό και συνέπεια. Μπορούμε ακόμη να επισκεφθούμε τα καταστήματα των προμηθευτών μας, από κοινού, για το μπάνιο και την κουζίνα σας για να πάρετε κάποιες ιδέες σχεδιασμού και διαφορετικά υλικά σε ένα περιβάλλον πραγματικής ζωής, μήνες πριν από τη πραγματική ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ!.

Δεν έχει σημασία αν το έργο είναι πάρα πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό. Από την πιο απλή ανακαίνιση μέχρι την ολική ριζική ανακαίνιση του σπιτιού σας, δεν υπάρχει περίπτωση η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε. να μην μπορεί να την χειριστεί. Πέρα από την τυποποιημένη υπηρεσία στην ανακαίνιση, προσφέρουμε επίσης ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία στις ακόλουθες ειδικότητες κατοικιών:

 • Ανακαίνιση  Μπάνιου.
 • Ανακαίνιση  Κουζίνας.
 • Εσωτερική Αναδιαμόρφωση.
 • Διακόσμηση χώρων.

Γιατί να επιλέξετε την ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε για την ανακαίνιση σας;

Η οικογένεια της ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ Ε.Π.Εκατανοεί τη σημασία του σπιτιού για εσάς όπως και για την οικογένειά σας. Με εμπειρία σε ανακαίνιση κατοικιών, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για να δώσουμε στο σπίτι σας την προσωπική προσοχή που απαιτείται, ώστε να παραδώσουμε το σπίτι των ονείρων σας. Από τον αρχικό σχεδιασμό και σε όλα τα στάδια στην ανακαίνιση, η εταιρεία μας θα σας καθοδηγήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ μπάνιου

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ & ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

Είστε έτοιμοι να συνεργαστείτε με μια εταιρεία με επαγγελματίες; Θέλετε την προσωπική εξυπηρέτηση και προσοχή;

Στην Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε την ποιότητα κατασκευής, την προσωπική και γρήγορη εξυπηρέτηση και τα τελευταία στυλ στην ανακαίνιση μπάνιου που αναζητάτε. Όχι μόνο είμαστε ειδικοί και ενημερωμένοι, αλλά οι συνεργάτες μας με τους μεγάλους εκθεσιακούς τους χώρους είναι εδώ για να βοηθήσουν στο να γίνει η διαδικασία σχεδιασμού ακόμα πιο απλή από ποτέ.

Θα θέλατε στο μπάνιο σας να χρησιμοποιήσετε μια σύγχρονη αναβάθμιση; Καλέστε μας σήμερα για κάθε ανακαίνιση μπάνιου! Μετά από χρόνια στην επιχείρηση, έχουμε μάθει τη σημασία του να ακούμε τις ανάγκες του πελάτη και να τις εφαρμόζουμε στα σχέδιά μας.

Η Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε θα σας βοηθήσει να διερευνήσετε όλες τις πιθανές λύσεις για την ανακαίνιση σας και θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία ανακατασκευής. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το χώρο σας και να επιλέξετε όλα τα απαραίτητα υλικά. Αφιερώνουμε αρκετό χρόνο με τους πελάτες μας στους διάφορους εκθεσιακούς χώρους των επισήμων συνεργατών από γνωστές εταιρείες στον χώρο έτσι ώστε να γίνει η σωστή επιλογή των σωστών υλικών όπως, ντουλάπια, πλακάκια, υδραυλικά εξαρτήματα, μπανιέρας κ.α.

ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Σας προσφέρουμε το σχεδιασμό μπάνιου με πλήρεις υπηρεσίες και ανακαίνιση. Η οικογένειά μας θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του έργου, εστιάζοντας στην προσοχή της προσωπική σας ζωής και της δικής σας αισθητικής.

Η Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε. διαχειρίζεται κάθε σχέδιο για τη δημιουργία εκπληκτικών νέων μπάνιων που θα κάνει τους πελάτες μας να είναι περήφανοι για εμάς.

Ρωτήστε μας για όλες τις διαθέσιμες επιλογές και θα σας λύσουμε κάθε απορία με τις εξειδικευμένες προτάσεις και σχέδια μας.

Εκτός από τις βασικές υπηρεσίες στην ανακαίνιση, παρέχουμε λύσεις για άτομα με ειδικές καταστάσεις διαβίωσης, όπως η περιορισμένη κινητικότητα. Καθώς γερνάμε, το μπάνιο γίνεται μία από τις πιο κοινές θέσεις όπου λαμβάνουν χώρα πτώσεις. Για την πρόληψη αυτών των κοινών θεμάτων που δυσκολεύουν την καθημερινή σας ζωή, η οικογένεια της Γ.Ε.Κ.ΚΑ Ε.Π.Ε. μπορεί να σας βοηθήσει να αντικαταστήσετε την υπάρχουσα μπανιέρα με καμπίνα ντους ή μπανιέρα καμπίνα. Το καθημερινό σας μπάνιο μπορεί να είναι ευκολότερο από ποτέ. Απλά ρωτήστε μας για τις λεπτομέρειες!

Έτοιμοι για ένα νέο λουτρό; Καλέστε αμέσως την Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε. για να ξεκινήσετε!.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ & ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

Η διάταξη της κουζίνας σας ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας; Εάν όχι, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε το χώρο με μια πλήρη ανακαίνιση ή ίσως μια μεγάλη αναβάθμιση. Η Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε. παρέχει στους  ιδιοκτήτες ακινήτων εξατομικευμένες προτάσεις και προσιτές υπηρεσίες κατασκευών για την κατασκευή της κουζίνας των ονείρων σας.

Θα μπορούσε στην κουζίνα σας να κάνετε μια αναβάθμιση; Καλέστε μας σήμερα για κάθε ανακαίνιση της κουζίνας!

Στην Γ.Ε.Κ.ΚΑ Ε.Π.Ε. είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε πρακτικές και οικονομικά προσιτές υπηρεσίες για την κουζίνα σας. Φροντίζουμε πάντα να μένουμε ενημερωμένοι για τα τελευταία στυλ της αγοράς, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πιο ενημερωμένες επιλογές. Θα σας βοηθήσουμε να διερευνήσετε όλες τις πιθανές λύσεις για να ανταποκρίνονται στις ατομικές σας ανάγκες. Στο εκθεσιακούς χώρους των συνεργατών από τις πιο γνωστές εταιρείες προϊόντων του χώρου θα σας καθοδηγήσουμε προς την πιο ιδανική διαρρύθμιση της κουζίνας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό πλακάκι, ντουλάπια, πάγκους, και είδη υγιεινής.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε. παρέχει πλήρη ανακαίνιση κουζίνας με πολλές λεπτομέρειες, και προσφέρει εκπληκτικές νέες κουζίνες που λάμπουν σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις του κάθε πελάτη.

Είστε έτοιμοι για μια αλλαγή στην οικία σας; Καλέστε μας για να ξεκινήσετε!

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Τα μέλη της ομάδας της ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Επροέρχονται από εμπειρίες της ζωής στην οικοδομική βιομηχανία. Με συνδυασμό εδώ και χρόνια της  δημιουργικότητας και το ταλέντου σε εμπορικές κατασκευές, χτίζουμε επιχειρήσεις που να διαρκούν. Είτε το εμπορικό σας κτίριο – κατάστημα απαιτεί ανακαίνιση, νέα κατασκευή, ή μια απλή αναβάθμιση, η Γ.Ε.Κ.ΚΑ Ε.Π.Ε είναι εδώ για να εξασφαλίσει την επιτυχία του έργου σας.

Χτίστε την επιχείρησή σας με τη βοήθεια δοκιμασμένων επαγγελματιών. Καλέστε σήμερα!

Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε έχει εργαστεί σε μια ποικιλία πελατών σε όλη την Αττική κάνοντας πράξη τα εμπορικά τους σχέδια. Εμείς προσεκτικά σχεδιάζουμε κάθε έργο για να επιτευχθεί ελάχιστη διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης. Παρακολουθούμε, επίσης, κάθε βήμα στην ανακαίνιση και την κατασκευή συμβουλεύοντας σας και προσαρμόζοντας τον τρόπο των εργασιών. Με την ολοκλήρωση του έργου, οι πελάτες μας έχουν γλυτώσει χρόνο και χρήμα, και έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα που θα εντυπωσιάσουν.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε μπορεί να χειριστεί οποιοδήποτε μέγεθος εμπορικού έργου, από την αρχική ιδέα έως την εφαρμογή της. Και πέρα από την τυποποιημένες υπηρεσίες κατασκευής, σας προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία στις ακόλουθες εμπορικές ειδικότητες:

 • Προσαρμοσμένες Κατασκευές & Κτιρίων.
 • Ανακαίνιση Γυμναστηρίων.
 • Franchises.
 • Ανακαίνιση Εστιατορίων.
 • Ανακαίνιση Καταστημάτων Λιανικής.
 • Ανακαίνιση σε Μισθωμένα Γραφεία – Καταστήματα.

Δεν έχουν σημασία οι απαιτήσεις του έργου, και το πόσο θα υπερβαίνει τις προσδοκίες. Ένα μεγάλο έργο, για παράδειγμα, μπορεί να απαιτεί 24-ωρη επιτόπου επίβλεψη Μηχανικού για την πρόοδο στον τομέα των κατασκευών. Η οικογένεια της Γ.Ε.Κ.ΚΑ Ε.Π.Ε φροντίζει για αυτό. Στα μικρότερα έργα μπορεί να χρειαστεί μια πιο δυναμική στρατηγική στο κτίριο για να ελαχιστοποιηθούν οι απρόβλεπτες δαπάνες και καθυστερήσεις. Μπορούμε να το χειριστούμε και αυτό.

Γιατί να επιλέξετε την ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε;
Αντιλαμβανόμαστε ότι οι εμπορικές εργασίες απαιτούν εξαιρετική αφοσίωση και συνέπεια για να ξεκινήσει την επιχείρησή σας στο μέλλον. Η οικογένειά μας σας προσφέρει αυτή την εστιασμένη προσοχή. Από την αρχική μας συνάντηση μαζί σας, στη φάση κατασκευής, μέχρι την παρουσίαση του τελικού προϊόντος σας, χειριζόμαστε κάθε πτυχή της εργασίας με σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

Είστε έτοιμος να χτίσετε την επιχείρησή σας; Καλέστε μας για να ξεκινήσετε!

Συγκεκριμένα:

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Για χρόνια, η οικογένεια της Γενικής Επισκευαστικής Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε έχει συνεργαστεί με επαγγελματίες πελάτες που θέλουν να μεγιστοποιήσουν την επιτυχία των εμπορικών έργων κατασκευής τους. Είτε θα πρέπει να σχεδιάσουν το γραφείο τους, το νέο τους ιατρείο, να χτίσουν ένα συγκρότημα πολλαπλών χρήσεων, ή να αναδιαμορφώσουν ένα franchise, κατάστημα ή εμπορικό κέντρο – είμαστε ειδικοί στον τομέα για κάθε είδους ανακαίνιση και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!.

Χτίστε την επιχείρησή σας με τη βοήθεια έμπειρων & δοκιμασμένων επαγγελματιών τεχνιτών όλων των ειδικοτήτων. Καλέστε μας σήμερα!.

Η εταιρεία μας, θα στηρίξει κάθε φάση του έργου σας, από τον προγραμματισμό και το σχεδιασμό των τελικών εργασιών και θα εξομαλύνει τυχόν προβλήματα κατά την διάρκεια του έργου. Προσαρμόζουμε τα δεδομένα σύμφωνα με τα σχόλιά σας, παρέχοντας συνεχείς προβλέψεις του προϋπολογισμού.

Οραματίζεστε το σπίτι σας να μοιάζει εντελώς διαφορετικό και καινούργιο; Θέλετε να καταργήσετε τους τοίχους και να επεκτείνετε την κουζίνα σαν έναν ενιαίο χώρο; Χρειάζεστε περισσότερο χώρο, αλλά δεν θέλετε να βάλετε μια προσθήκη στο σπίτι σας; Για κάθε μικρή ή μεγάλη σας ανακαίνιση τώρα θα ήταν η τέλεια στιγμή να καλέσετε την Γ.Ε.Κ.ΚΑ Ε.Π.Ε. και να δοκιμάσετε τα όρια της δημιουργικότητας μας!.

Η ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να δημιουργήσετε το χώρο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Είτε το έργο σας αφορά στο σπίτι των ονείρων σας, είτε μια αλλαγή για την σωστή λειτουργικότητα που χρειάζεται η οικογένειά σας, είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να αναβαθμίσετε το σπίτι σας με στυλ, για αξιοποίηση όλου του χώρου, και να καταφέρουμε (με εγγυημένο σχεδιασμό) όχι μόνο να είναι όμορφο, αλλά και πρακτικό για τον τρόπο ζωής σας. Με τα 3D σχέδια των διακοσμητών μας, θα είστε σε θέση να δείτε το χώρο πριν τον φτιάξετε, καθησυχάζοντας με αυτόν τον τρόπο οποιεσδήποτε ανησυχίες που μπορεί να έχετε.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε;

Είμαστε μια εταιρεία ξεχωριστή στο είδος της, επειδή εμείς δεν παρέχουμε μόνο το σχεδιασμό και τη διαχείριση των υπηρεσιών, αλλά έχουμε επίσης μια ομάδα από επαγγελματίες τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων.  Μπορούμε να παρέχουμε ανακαίνιση  με το κλειδί στο χέρι και ποτέ δεν θα ανησυχήσετε για την διαδικασία των εργασιών, την καθαριότητα ή την ευθύνη.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ:

 • Την Ανακαίνιση σε κουζίνες και λουτρά.
 • Αφαίρεση και μετακίνηση τοίχων.
 • Παρέχουμε δωρεάν σχέδια 3D για την ανακαίνισή σας.
 • Ανακαίνιση σε ολόκληρους ορόφους.
 • Ανακαίνιση & Σχεδιασμός σε σουίτες.
 • Εγκατάσταση σε ντουλάπια και καλούπια.
 • Εγκατάσταση σε κεραμίδι και ξύλινα πατώματα.
 • Ανακαίνιση Ηλεκτρολογικών, υδραυλικών και χρωματισμοί.

Επικοινωνήστε μαζί μας και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την αξία του σπιτιού σας! Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, για να μας ζητήσετε online προσφορά, ή τηλεφωνήστε μας.