Η Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε. βρίσκεται στη πρώτη γραμμή για την υγρομόνωση ταράτσας επιδεικνύοντας ένα πλούσιο πελατολόγιο που αποτελείται από τράπεζες, πετρελαϊκές εταιρείες, εκπαιδευτικά ιδρύματα κ.α., το οποίο την εδραιώνει στο χώρο. Χρησιμοποιώντας τον πλέον εξελιγμένο εξοπλισμό και με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σας προσφέρουμε υπηρεσίες και λύσεις μονώσεων υψηλών προδιαγραφών, προσαρμοσμένες στις ξεχωριστές ανάγκες στη υγρομόνωση ταράτσας του κτιρίου σας . Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας πηγάζει από τις δικές σας απαιτήσεις και από τη στενή συνεργασία που επιδιώκουμε με όλους τους συνεργάτες μας. Αυτό που μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι η συνεχής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός και τα υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία πληρούν τους σύγχρονους κανόνες στη υγρομόνωση ταράτσας καθώς και οι πρωτοποριακές μέθοδοι που χρησιμοποιούμε στην υγρομόνωση.

Επιλέγοντας τη σωστή στρατηγική στη υγρομόνωση ταράτσας

Στρατηγική της εταιρείας μας είναι η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας με σκοπό την δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας. Όραμά μας είναι, όταν σκέφτεστε υγρομόνωση ταράτσας να σκέφτεστε.. Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε. ! Με πολυετή πείρα, διαθέτουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία για την υγρομόνωση ταράτσας στον επαγγελματικό και οικιακό σας χώρο. Η ανοδική μας πορεία οφείλεται στην κατανόηση ακόμα και των πιο απαιτητικών αναγκών σας. Γιατί η σωστή υγρομόνωση ταράτσας είναι πλέον απαιτητική ανάγκη, ειδικά τώρα το Καλοκαίρι!

Στόχος για τη σωστή υγρομόνωση ταράτσας του κτιρίου σας.

Στόχος μας είναι να προτείνουμε στον εκάστοτε πελάτη ένα πρόγραμμα για την σωστή υγρομόνωση ταράτσας που να ανταποκρίνεται και να προσαρμόζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις πραγματικές του ανάγκες, αφού πρώτα τις αξιολογήσουμε και τις κατανοήσουμε.

Ο όρος υγρομόνωση αναφέρεται ευρέως σε κάθε αντικείμενο και υλικό το οποίο χρησιμοποιείται μέσα στο κτίριο και εξυπηρετεί σκοπούς μόνωσης. Χρήσης τέτοιων υλικών αποσκοπεί κυρίως σε θερμομόνωση τμημάτων του κτιρίου, αλλά ο όρος δεν παύει να αναφέρεται και σε ηχομόνωση, πυροπροστασία, κρουστική μόνωση (εφαρμογές βιομηχανίας).

Πολλές φορές τα μονωτικά υλικά επιλέγονται με τέτοιο τρόπο ώστε να πραγματοποιούν παράλληλα πολλές από τις προαναφερθείσες λειτουργίες.

Κατηγορίες στην μόνωση Ταράτσας

Η μόνωση ταράτσας  στα κτίρια διακρίνεται σε τρεις μεγάλες κατηγορίες. Τη θερμομόνωση, τη στεγανοποίηση ή υγρομόνωση και την ηχομόνωση.

Στεγανοποίηση

Στεγανοποίηση ή υγρομόνωση ορίζεται ως η διαδικασία κατά την οποία ένα σώμα γίνεται αδιαπέραστο από το νερό με την εφαρμογή σε αυτό συγκεκριμένων αδιαβροχοποιητικών υλικών.

Τα υλικά αυτά έχουν την ιδιότητα να είναι αδιαπέραστα από το νερό και να μην επηρεάζονται από αυτό, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Τέτοιου είδους υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υγρό περιβάλλον, ακόμα και κάτω από το νερό για συγκεκριμένα βάθη.

Στην οικοδομή ο όρος υγρομόνωση συναντάται κυρίως σε χώρους υπογείων, δωμάτων, ταρατσών, πισίνας, ζαρντινιερών κ.α. Συγκεκριμένα:

           Υγρομόνωση ταρατσώνΥγρομόνωση Roof gardenΥγρομόνωση κεραμοσκεπών

Υγρομόνωση βεραντών & μπαλκονιών

Αδιαβροχοποίηση προσόψεων

Αντιμετώπιση ανερχομένης υγρασίας

Υγρομόνωση υπογείων

Υγρομόνωση

φρεατίων ανελκυστήρων

Υγρομόνωση πισίνας

Υγρομόνωση δεξαμενώνΥγρομόνωση μπάνιων – WC

 

 
 

ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ

Επάλειψη με υλικό πολυουρεθανικής βάσεως (Hyperdesmo L.V).

Για στεγάνωση και προστασία:

 • Υγρομόνωση Ελενίτ και λαμαρίνας,
 • Υγρομόνωση γυψοσανίδων και τσιμεντοσανίδων,
 • Υγρομόνωση ασφαλτόπανου,
 • Υγρομόνωση λουτρών,
 • Υγρομόνωση βεραντών και μπαλκονιών,
 • Υγρομόνωση δωμάτων / ταρατσών,
 • Υγρομόνωση χώρων στάθμευσης,
 • Υγρομόνωση γεφυρών,
 • Υγρομόνωση σταδίων,
 • Υγρομόνωση αρδευτικών καναλιών.

Τοποθέτηση ασφαλτόπανου με φλόγιστρο

Ασφαλτόπανο ονομάζεται τάπητας ασφαλτικών υλών που χρησιμοποιείται στις κατασκευές για τη στεγανοποίησή τους.

Στην ουσία είναι ένα σύνολο ασφαλτικού μίγματος, πλαστικών ή καουτσούκ σε συνδυασμό με πολυεστέρα ή γυαλί για οπλισμό. Για την προστασία του από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες, τη μηχανική και τη στατική καταπόνηση η άνω επιφάνειά του καλύπτεται με ειδικές ορυκτές ψηφίδες διαφόρων χρωματισμών, φιλμ αλουμινίου, χαλαζιακή άμμο και άλλα υλικά ανάλογα με τις απαιτήσεις της κατασκευής και της χρήσης του. Η εφαρμογή του γίνεται με θερμοκόλληση (φλόγιστρο).

Το ασφαλτόπανο είναι από τις αξιόπιστες λύσεις στον τομέα της υγρομόνωσης ταράτσας, αρκεί η εφαρμογή του να γίνει με επιμέλεια από εξειδικευμένα συνεργεία στο χώρο της μόνωσης.

Διαδικασία:

 1.  Πολύ καλός αρχικός καθαρισμός επιφανείας.
 2. Επάλειψη όλης της επιφάνειας με ασφαλτικό γαλάκτωμα.
 3. Τοποθέτηση πολυεστερικού ψηφιδωτού ασφαλτόπανου με ορυκτή ψηφίδα με χρήση φλόγιστρου.
 4. Τοποθέτηση εξαεριστήρων.
 5. Η μόνωση καλύπτει όλη την επιφάνεια.

Αυτή η διαδικασία είναι ο μόνος εφικτός τρόπος για την κάλυψη από τα καιρικά στοιχεία και για να κρατήσει την επιχείρησή, το εργοστάσιο, ή το σπίτι σας ξηρό. Όπως οι καιροί έχουν αλλάξει και η τεχνολογία έχει προχωρήσει, έτσι και η εταιρεία μας έχει προχωρήσει στην τεχνολογία των υλικών της.  Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και ασφαλισμένο να εγκαταστήσει πολλά διαφορετικά προϊόντα σε επίπεδες στέγες με πιστοποιήσεις για 20 χρόνια εγγύηση υλικού.

Κάθε ένα από τα προϊόντα μας είναι ειδικά για τις ανάγκες σας και εσείς θα αποφασίσετε για το ποιο προϊόν θα ήταν καλύτερο για την εφαρμογή των κτιρίων σας. Στη “Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε.” δεν μας ενδιαφέρει να σας βάλουμε απλά ένα καλό προϊόν αλλά, θέλουμε να σας παρέχουμε το καλύτερο προϊόν για το κτίριο σας για να λύσετε θέματα διαρροής, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ασχοληθείτε ξανά.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ.

Η κλασσική ή συμβατική υγρομόνωση ταράτσας  είναι αυτή κατά την οποία η θερμομονωτική στρώση βρίσκεται κάτω από τη στεγανοποιητική στρώση, ενώ ανεστραμμένη λέγεται η μόνωση κατά την οποία η υγρομόνωση ταράτσας βρίσκεται κάτω από τη θερμομόνωση.

Συμβατική υγρομόνωση Ταράτσας

Πλεονεκτήματα:

Η στεγανοποίηση προστατεύει τη θερμομονωτική στρώση και αποτρέπει τη ροή νερού κάτω από αυτή. Συνεπώς εμποδίζεται και η μεταφορά των χαμηλών θερμοκρασιών στην πλάκα, αλλά και μέσα στο κτίριο.

Η τελική στρώση της στεγανοποίησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τελική επιφάνεια, χωρίς να τοποθετηθεί άλλο υλικό πάνω από αυτή.

Για να γίνει όμως βατό ένα δώμα θα πρέπει να τοποθετηθούν πλακίδια πάνω από την υγρομόνωση ταράτσας ως τελική στρώση.

Η στεγανοποίηση ελέγχεται εύκολα και επισκευάζεται άμεσα σε περίπτωση αστοχίας.

Μειονεκτήματα:

Εφαρμόζεται σε ταράτσες με μικρές ή χωρίς καθόλου κλίσεις.

Η υγρομόνωση είναι εκτεθειμένη στις διάφορες θερμικές μεταβολές οπότε αλλοιώνεται πιο γρήγορα.

Ανεστραμμένη μόνωση Ταράτσας

Πλεονεκτήματα:

H στεγανοποίηση είναι προστατευμένη από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία και γενικότερα τις καιρικές συνθήκες.

υγρομόνωση προστατεύεται από μηχανικές καταπονήσεις.

H θερμομόνωση εμποδίζει την έκθεση της υγρομόνωσης σε έντονες θερμοκρασιακές διαβαθμίσεις, μειώνοντας την πιθανότητα γήρανσης και αλλοίωσης των υλικών.

Mειώνεται η πιθανότητα εγκλωβισμού υγρασίας ανάμεσα στη μεμβράνη στεγανοποίησης (π.χ. ασφαλτόπανο) και το φράγμα υδρατμών.

Μειονεκτήματα:

Είναι πιο δύσκολο να γίνει ο έλεγχος της στεγανοποίησης σε περίπτωση προβλήματος.

Πρέπει να γίνουν σωστά και με ιδιαίτερη προσοχή οι κλίσεις στο δώμα, ώστε να μη δημιουργούνται λιμνάζοντα νερά που αλλοιώνουν τις ιδιότητες της θερμομόνωσης.

Ως υλικό θερμομόνωσης επιλέγεται συνήθως η εξηλασμένη πολυστερίνη.

Θέλει προσοχή η επιλογή του τελικού υλικού επίστρωσης προκειμένου να είναι ανεκτό το βάρος του από το υλικό θερμομόνωσης.

Επιλέγοντας λοιπόν την Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & Καταστημάτων Ε.Π.Ε, εξασφαλίζετε σωστή υγρομόνωση ταράτσας και ένα πραγματικά υγιεινό περιβάλλον απαλλαγμένο από την υγρασία και την μούχλα. Μη διστάσετε να μας καλέσετε σήμερα κιόλας για να κλείσετε ένα ραντεβού με το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ

Η ηχομόνωση με σπρέι είναι ιδανική για εστιατόρια, κλαμπ, γυμναστήρια, εργοστάσια ή οποιαδήποτε περιοχή όπου τα επίπεδα θορύβου είναι ένα πρόβλημα.

Πολλές οικογένειες μπορούν να επωφεληθούν από την τοποθέτηση μόνωσης σε τοίχους και οροφές συμβάλλοντας στην εξάλειψη των ανεπιθύμητων θορύβων από τους γείτονές τους.

Η Γενική Επισκευαστική Κτιρίων & καταστημάτων Ε.Π.Ε. έχει τα σωστά προϊόντα για να κάνουν το σπίτι ή την επιχείρηση πιο ήσυχη με την πλήρη σειρά μας  ηχομονώσεων.

ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΜΕ HYPERDESMO L.V

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗΣ - ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ HYPERDESMO

Υγρομόνωση, στεγανοποίηση Ταράτσας και δώματος με Hyperdesmo L.V

                                                                                

[/vc_column][/vc_row]